Followers

Wednesday, September 10, 2014

Tanaman

Sayur da bercambah....


Assalamualaikum semua. Hehe perasan kunun2 ada org skodeng blog ni. Tapi takpe, sbg pembuka kata kan? Betul tak? 

Dah lama tak update blog. Entah dah berapa tahun tak update, baru harini berkesempatan. Baiklah, sebenarnya saya dah ada hobi baru. Ceh, hobi konon. Iyee...mmg hobi. Saya memang suka bercucuk tanam. Memandangkan tapak rumah mmg agak luas, why not yanam something hubby ckp. Saya dalam bingung2 tempoh hari baru terfikir. Betul jugak kan, boleh kurangkan perbelanjaan dapur. Hehe...

So selama sebulan bercucuk tanam ni, inilah hasilnya. Sebenarnya lagi bnnyak tanaman dari gambar yang kena post ni. Belum berkesempatan nak tangkap gambar. Bz beno sebenarnya. Hehe..oklah, ini jelah untuk kali ini ;)




No comments:

Post a Comment

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...