Followers

Monday, January 21, 2013

Belajar Memandu Part 1

Assalamualaikum :)..

Sekarang ni dalam proses nak ambil lesen memandu..
Kelmarin first time belajar memandu setelah lama tak pegang steering..
Memang sebelum ni dah pernah bawa kereta tapi sejak mengandung dan bersalin, semua dah lupa..huhuhu

Kelmarin test drive kawasan rumah, muka suami dah kelat..
hihih pasal tak boleh balance antara clutch dan minyak kereta..
Semangat nak belajar balik dah turun..huhu

Tapi tengah hari tadi test lagi sekejap, dah ok. Hhihi..
Clutch dan minyak dah pandai balance..
Jadi sekarang ni nak belajar kawal steering lagik..huhuhu
Parking belum pandai..pusing mana yang patut..huhuh
Semoga Diberikan kekuatan untuk terus bersemangat belajar memandu..
yang pasti tahun ni mesti dah ada lesen memandu.. :)
Insyaallah..
Ciayok2!

Wednesday, January 9, 2013

Senyum Seindah Adik


Assalamualaikum :)
Sebenarnya pics ni dah lama sikit..tapi ni jer yang gambar adik yang terbaru..hihih
Alhamdulillah, dah pandai jalan dah..cuma belum pandai lari2 lagi..hihi
Memanjat memang terrer..sakit jantung ibunya tengok..
Kadang bila dikejar, cepat2 dia panjat huhuh..


|



|



|



|



|



|



|



|

Tarraaaa~~ <(^_^)>




Semoga Allah berikan keredhaan kepada anak kecil dan anak2 yang lain :)
InsyaAllah..

Saturday, January 5, 2013

Prasekolah Dan Tadika

Assalamualaikum semua :)..
Semoga kita semua sentiasa dibawah rahmat dan lindungan Allah SWT..
2.1.2013 lepas, bermula sesi persekolahan anak2..
Sebagai ibu bapa, sangatlah exited hantar anak2 ke sekolah..hihi
Anak2 pun suka sangat2..mungkin sebab ini pengalaman baru bagi mereka :)..
Sampai disekolah abang, saya uruskan hal ehwal pembelian baju, buku dan name tag..
Abang nampak blur..saya nampak abg memerhati keadaan sekeliling..hihi
Murid2 yang lain ada yang menangis dan ada yang berdiam diri..

Selesai sahaja urusan pendaftaran, saya tinggalkan abg di sekolah..
Alhamdulillah, abang tak nangis pun :)

Lepas tu barulah hantar ika ke sekolah..hihi
Exited bukan main lagi anak dara seorang ni :)..
Bayar dalam RM62 jugaklah..hihi

Tapi gambar tiada pulak..nanti lah update :)
agak busy lately..sebab rutin harian suda berubah..

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...