Followers

Friday, May 11, 2012

Terkini

Dah lama tak update blog ni..huhu Banyak gambar sebenarnya nak tepek ni..tapi tak tau dekat mana yah simpan gambar2 tu..huhuh Tadik pg pasar sekejap..sebab ayah balik awal kan harini.. Kursus dah abis kan.. Pastu beli ikan, ayam dan sayur sayuran.. Mahal juga eh ikan sekarang ni? huhuhu beli ikan basung pun cukup lah.. orang sabah panggil ikan basung..orang semenanjung sana ntah apa dorang panggil..hehhe Mintak 2 kilo jer..cukup lah tu kan.. :) Mama pun dah siap operation. Alhamdulillah..syukur sangat2 sebab akhirnya jadi juga pembedahan tu.. Sebab malam sebelum mama kena operate, dia call..huhuh Macam macam yang tak kena katanya..rasa sakit dada la..rasa nak demam la..huhuh Saya pun, agak takut juga sebab takut jadi apa2 masa operation tu.. Lagi takut klu tak jadi operation pasal turn dia dari awal tahun lepas lagi tapi tak jadi2 jugak..huhu Saya ckp dekat mama, bersabar dgn ujian Allah..Kalau dah ajal kita tiba, nak buat mcmna kan.. Kalau dah ajal kita sampai, sampai lah..kalau Allah masih panjangkan umur kita, insyaAllah lepas pembedahan mama masih ada.. "saya doakan mama juga nanti" Tu yang saya ckp.. Hati rasa sayu juga masa sampaikan kata kata tu.. Ntah mama faham ke tak apa yang saya ckp sebab dia none muslim..huhu Tapi alhamdulillah, berkat doa semua org..dapat juga pembedahan tu dibuat.. Syukur ke hadrat ilahi.. :) Selalu terlintas difikiran ni, kalau esok Allah tarik roh ni dari jasad, .................... Mudah mudahan Allah panjangkan umur kami sekeluarga :) Apa2pun lagu ini memang best :) hehe insyaAllah, nak juga memunaikan haji nanti..insyaallah..

No comments:

Post a Comment

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...