Followers

Monday, January 23, 2012

Dah Bersawang Blog ni..huhuh

Assalamualaikum semua..ek? ada lagi ker yang baca ni? huhu

Tak pe la, hehe..memang mcm2 dugaan lepas bersalin ni..sebab tu bz memanjang..hehe
Bukan apa, lepas jer beranak aritu mula la sesi berpantang..pantang sendirik2 jer..
Mama pun tak dapat nak tolong bnyk..sb beliau bz dekat kampung..
Akak ipar aritu cuma dapat tgk2 3-4 hari jer..tu pun alhamdulillah..sb dia sendiri pun bz..hukuhuk..

PAstu dalam masa yang sama anak bongsu (bongsu ker?) hehe..setakat ni lah..lepas jer 3 minggu keluar dari perut ibu, kena kembung perut la pulak..
mcm2 dah apply dekat perut dia still mcmtu jugak..dengan minyak kayu putihnyer..minyak yu yi..minyak mestika bayini..last2 minyak telon juga yang dia nak..
Sebelum tu baby siap masuk hospital lagi sebab demam kuning..kuikuik..memang dugaan la..
Belom reda kembung perut dia, kena hernia lak..huhu alhamdulillah tak teruk sangat..sekarang ni still monitor kedaan dia..huhu sabar jer la..

baby punyer latest pics..

Dah besor dah budak kecik ni :) ..umo 3 bulan seminggu dengan berat 6.8kg..huhu menempel jer skg ni dekat badan..dan suka sangat kena bawa bercerita..
Semoga jadi anak yang soleh ek..jgn nakal2.. ;)

No comments:

Post a Comment

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...