Followers

Tuesday, October 11, 2011

Dah Tiba Masanya

Assalamualaikum semua :) ..
Lepas solat subuh pagi tadi, terasa nak buang air kecil..
Cek punya cek, lendir bercampur darah keluar..
Ohh baby dah nak keluar dah ni..dalam hati berbisik.

PAstu masuk rumah bagitau ayah. Konon nak ikut dia pegi opis.
Ayah pegi opis, kami lak nak stay kejap dekat tempat kak biras sementara menunggu sakit contraction yang kuat.
Sms kak biras, dia nak kluar rumah lak harini. MAka tak jadilah kami jalan sana.
Bincang2 dekat ayah/hubby, saya decided nak tunggu dekat rumah jer la..
Ayah lak pegi opis mcm biasa..

JAdi masih dekat rumah la ni..sementara menunggu baby nak kluar..
kira nak kemas2 jap rumah ni..bila sakit dah datang, baru call ayah mintak amik..

Huhu hati rasa risau jugak ni..macam2 dalam kepala. huhu..
Mudah mudahan allah permudahkan segala galanya.. :)

1 comment:

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...