Followers

Wednesday, October 19, 2011

Pics Adik Baru

Assalamualaikum, cuma gambar jer yg dapat du publish skg ni..
Syukur Alhamdulillah...

Nama Adik: Ahmad Aqmal
Tarikh Lahir: 12.10.2011, 3.16PM
Berat Semasa Lahir: 3.1Kg


3 Jam selepas adik lahir :)


Sehari selepas adik lahir tunggu nak discarge

Masih belum larat sepenuhnya..nantila sy update balik ek :)

Tuesday, October 11, 2011

Dah Tiba Masanya

Assalamualaikum semua :) ..
Lepas solat subuh pagi tadi, terasa nak buang air kecil..
Cek punya cek, lendir bercampur darah keluar..
Ohh baby dah nak keluar dah ni..dalam hati berbisik.

PAstu masuk rumah bagitau ayah. Konon nak ikut dia pegi opis.
Ayah pegi opis, kami lak nak stay kejap dekat tempat kak biras sementara menunggu sakit contraction yang kuat.
Sms kak biras, dia nak kluar rumah lak harini. MAka tak jadilah kami jalan sana.
Bincang2 dekat ayah/hubby, saya decided nak tunggu dekat rumah jer la..
Ayah lak pegi opis mcm biasa..

JAdi masih dekat rumah la ni..sementara menunggu baby nak kluar..
kira nak kemas2 jap rumah ni..bila sakit dah datang, baru call ayah mintak amik..

Huhu hati rasa risau jugak ni..macam2 dalam kepala. huhu..
Mudah mudahan allah permudahkan segala galanya.. :)

Monday, October 10, 2011

Jom Main Masak - Masak

Sebenarnya benda ni dah lama..masa bulan sept aritu lagi. Tapi
disebabkan kesibukan dan kemalasan yang melampau, maka harini baru la saya tepek gambar ni :D..hehhe

Tadaaa~~ soto daging :D


Mengidam soto punyer pasal..hehhe
Alhamdulillah, tercapai juga hasrat hati..

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...