Followers

Saturday, September 17, 2011

Terbaru

Assalamualaikum semua :) ..lama tak update kan?
ntah kenapa malam ni rasa nak menulis sangat :)..hehe
Mungkin juga perasaan gemuruh kot sebab tak lama lagi nak bersalin kan..
Sabar jer la..

Actually baru jer habis majlis kenduri doa dan tahlil untuk allayarham bapa dan mak mertua..tetiap bulan kami semua buat kenduri ni.. :)
Ok habis pasal tu..saya nak cerita pulak apa-apa pasal pregnancy ni..

USia kehamilan sekarang ni suda mencecah 35 weeks..InsyaAllah, mungkin bila2 masa jer bersalin :)..kedudukan bayi dah ceph. Kandungan hemoglobin dalam darah masih turun naik. Risau juga..huhuh :(..dari aritu masih stay dalam 9. Mudah mudahan next appoinment ni naiklah..nurse dah pun dok bising apesal darah tak naik2. Nurse tu ckp, kalau masih rendah jugak, dorang kena amik najis pulak lepas ni..hemmm

Hemm..ada lah satu kemyuskilan juga. Apesal ekk sakit dekat dada kanan bila tarik nafas? huhuh kadang2 macam tak puas nak tarik nafas sebab dada kanan sakit. Oh ya, sebelum ni saya perasan, nafas berbunyi(weezing) masa tarik nafas. Ada juga saya tanya encik google, maybe asma..hemm
Kalau ada sesapa yang pernah alami situsai mcmni boleh la share2 ekk ;) ..sharing is caring maa :D..hehhe

No comments:

Post a Comment

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...