Followers

Sunday, September 25, 2011

Hati Tak Keruan..

Assalamualaikumm semua..
huhu hati rasa risau jer..makin lama makin dekat tarikh bersalin ni,
perasaan takut datang..huhu
Ya Allah, permudahkan proses utk aku melahirkan bayi dlm kandungan ini :(..huhu
takut utk menghadapi rasa sakit tu...

Tengah sedapkan hati, insyaAlllah..Allah permudahkan semuanya..harapan agar dipermudahkan seperti mana semasa melahirkan Afiqah Insyirah aritu :)..kejap jer..masuk hospital, terus bersalin :)

Friday, September 23, 2011

Bertemu Lagi :D

Alhamdulillah, dah sejam balik dari medical check up.
Harini dah 36 minggu 2 hari :)..
Dah scan jugak, InsyaAllah abang iqbal dan kakak ika akan dapat adik lelaki :D..
Syukur alhamdulillah ya Allah..Tercapai juga hajat nak amik anak lelaki :)
Biar abang iqbal ada adik lelaki :)..

Ayah lak ada interview harini :) ..
Gud luck! hehe harap2 dapat la kan..
Katanya ayah dapat interview untuk sambung blajar berkenaan dengan networking..
Intake untuk january 2012..
InsyaAllah, Allah izinkan :)
Ciayok2 ayah!

Huhu syukur Alhamdulillah ya allah..Semoga dipermudahkan semuanya..

Saturday, September 17, 2011

Terbaru

Assalamualaikum semua :) ..lama tak update kan?
ntah kenapa malam ni rasa nak menulis sangat :)..hehe
Mungkin juga perasaan gemuruh kot sebab tak lama lagi nak bersalin kan..
Sabar jer la..

Actually baru jer habis majlis kenduri doa dan tahlil untuk allayarham bapa dan mak mertua..tetiap bulan kami semua buat kenduri ni.. :)
Ok habis pasal tu..saya nak cerita pulak apa-apa pasal pregnancy ni..

USia kehamilan sekarang ni suda mencecah 35 weeks..InsyaAllah, mungkin bila2 masa jer bersalin :)..kedudukan bayi dah ceph. Kandungan hemoglobin dalam darah masih turun naik. Risau juga..huhuh :(..dari aritu masih stay dalam 9. Mudah mudahan next appoinment ni naiklah..nurse dah pun dok bising apesal darah tak naik2. Nurse tu ckp, kalau masih rendah jugak, dorang kena amik najis pulak lepas ni..hemmm

Hemm..ada lah satu kemyuskilan juga. Apesal ekk sakit dekat dada kanan bila tarik nafas? huhuh kadang2 macam tak puas nak tarik nafas sebab dada kanan sakit. Oh ya, sebelum ni saya perasan, nafas berbunyi(weezing) masa tarik nafas. Ada juga saya tanya encik google, maybe asma..hemm
Kalau ada sesapa yang pernah alami situsai mcmni boleh la share2 ekk ;) ..sharing is caring maa :D..hehhe

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...