Followers

Tuesday, July 12, 2011

Jabatan Pendaftaran Cawangan Tuaran

Haritu dapat surat dari JPN. Kad Pengenalan tidak dapat diproses sebab ada nama islam tidak sama dengan nama yang dipohon..hemm..

Call JPN dekat pusat, dorang pun langsung tak tau apa2..sebab dalam sistem tidak dinyatakan. Malangnya pula, surat tu dekat kampung..huhu lewat la nak urus balik..sabar..sabar..



Monday, July 11, 2011

25 Weeks

Dah sebulan rasanya tidak update apa-apa dekat blog ni :)
Busy dengan hidup..hehe
Kadang-kadang nak sangat update tapi kemalasan melanda :)..hehe

Pregnancy dah 25 minggu sekarang ni. Lebih kurang 6 bulan seminggu..
Badan dah mulai naik, berat badan dah 50kg..huhuh patutlah rasa sakit dekat tapak kaki..
Dah naik mendadak rupanya badan ni..

Baby dah scan aritu, Alhamdulillah baby sihat dan membesar seperti budak normal yang lain..
Jantina belum dikenal pasti..sebab masa scan aritu baby dok mengiring.."suprise" katanya..hehe

Nanti saya sambung lagi..sebab ika nak pakai komputer :)

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...