Followers

Monday, June 6, 2011

Tanjung Aru Beach!

Hari sabtu lepas, kami beramai ramai ke pantai tanjung aru. hehe Memang best jugak la..bertolak jam 6 pagi, sampai sana agak2 dalam jam 8 pagi. Sebab singgah dekat pasar lagik :D
Beli ikan uji rashid jer..orang dekat sini gelar ikan uji rashid :D..sebab mata ikan tu besar macam mata uji rashid :P..kekkek






Along tengah nak start enjine kreta nak pg keja







Diriku dah jadi mak buyong~~ kuikuikui



Baju hijau tu pangkat adik sepupu iqbal. Besar dari iqbal lagik :D hehe













Huhu sikit sangat pics yang saya amik. Huhu handphone buat hal lak..

4 comments:

  1. Assalamualaikum...wa bestny, seumur hidup Jie, sekali je penah datang kat tanjung aru...tu pun time join rombongan pengawas sekolah buat lawatan sambil belajar kat KK....cantik..:-)

    ReplyDelete
  2. @نورفايزه مادارو
    Masa kami pegi ni, tidak juga brapa cantik. Pasal banyak sampah huhuh..tapi laut memang bersih la :)

    ReplyDelete

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...