Followers

Monday, June 6, 2011

Tanjung Aru Beach!

Hari sabtu lepas, kami beramai ramai ke pantai tanjung aru. hehe Memang best jugak la..bertolak jam 6 pagi, sampai sana agak2 dalam jam 8 pagi. Sebab singgah dekat pasar lagik :D
Beli ikan uji rashid jer..orang dekat sini gelar ikan uji rashid :D..sebab mata ikan tu besar macam mata uji rashid :P..kekkek






Along tengah nak start enjine kreta nak pg keja







Diriku dah jadi mak buyong~~ kuikuikui



Baju hijau tu pangkat adik sepupu iqbal. Besar dari iqbal lagik :D hehe













Huhu sikit sangat pics yang saya amik. Huhu handphone buat hal lak..

Buah Tangan Dari Asid :)

Thanks ye asid :)..sebab sudi bagi buah tangan dekat vv. Vv hargai sangat2 ;)..
hehe sory lambat publish, pasal busy sket 2 menjak ni..hehe
Apa-apa pun ni dia pemberian asid :)

Thursday, June 2, 2011

Dapat Buah Tangan dari Asid yeahhh!

Sebenarnya barang tu dah 2-3 hari dah sampai ;)..tapi oleh kerana kesibukkan (konon2nyer lah) belum sempat post dekat blog ni..hehhe

Tapi cek punya cek, ayah belum sempat transfer dekat pc. Pics nanti sy masukkan ekk..hehe

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...