Followers

Monday, May 16, 2011

Yeay! Esok Cuti Lagik ;)



Harini free sikit sebab kemarin dah basuh pakaian :)..
Tadi baru jer siap tengok drama korea . Baru 2 episode masih..still ongoing..tak sabar lak tengok next episode. Kalau nak tau, drama ni best sangat2..hehe macam budak remaja lak tengok drama ni :D. Cerita ni berkisar tentang seorang perempuan yang bernama Gong Ah Jung (Yun Eun Hye) yang bekerja dibahagian mempromosikan budaya dan pelancongan. Dia secara tidak sengaja mendakwa yang dia suda pun berkahwin oleh kerana dek sakit hati dengan kata-kata kawan perempuannya suatu ketika dahulu. Gong Ah Jung ni ada Bad history dengan kawan dia ni. Dulu, kawan perempuan dia ni merampas bakal kekasih Gong Ah Jung. Kalau tengok perangai kawan perempuan dia ni memang buat kita geram. PAstu berita berkenaan dengan kononya Gong Ah Jung ni sudah berkahwin, kawan2 dia yang lain buatlah spekulasi yang bukan-bukan. Kebetulan pula seorang kawan Gong Ah Jung ni ada ternampak dia dengan seorang pemuda kaya. Dan pemuda ni memang lah terkenal konon-kononnyer. Dan tersebar luas lah rumors berkenaan perkahwinan pemuda ni dengan Gong Ah Jung ni berkahwin secara rahsia. Heheheh...

Begitulah cerita pendeknyer..memang bestlah..kalau nak tengok, tengoklah..tak rugi :D
Tajuk drama ni Lie To Me

Esok ayah cuti lagi..heheh boleh la sambung kemas rumah ;)..kalau takder halangan la kan..
kemas kebun lagi. Buang mana yang patut dekat dalam rumah ni..huhu

2 comments:

  1. esok pagi nak spring cleaning rumah...mula2 nak siap breakfast dulu, then baru spring cleaning heheheehhe terlebih sudah rajinyaaaa

    ReplyDelete
  2. @zuwaidah
    heheh elok la tu kak zu :)..amik peluang yang ada nih..pastu baru relax2 :D..kami rest jer la harini. Pasal ayah budak2 ni demam lak..kekke tangguh buat kerja..takper, len kali jer la..

    ReplyDelete

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...