Followers

Wednesday, March 16, 2011

Hari Yang Indah Tapi Streamyx Buat Hal

Assalamualaikum..

Huhu tengah ada idea apa nak tulis, streamyx buat hal la pulak. :((
Penat la macamni. Sikit punya stabil, dah ber ribu riman ping dia :((. Adoii..
Ni kes gempa bumi ke ape ni? Tapi kalau kes gempa bumi dari kemarin2 dulu lagi kena :(..iskk
Moodku hilang!
Penat tol la..bengang pun ada..tapi sabar ni masih ada. Yahoo restart jer balik modem tu abis crita :P.

Tengok jer la screen shoot ni :D..hahahha

Ni sebelum restart. Beribu riban!



Tengah nak up



huhu selesai!

No comments:

Post a Comment

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...