Followers

Monday, March 14, 2011

Ghotic Malaysia VS Ghotic Jepun

Sebenarnya benda ni dah lama. Kiranya 3-4 tahun lepas. Dah basi cerita ni. Tapi bila tengok balik,
hemmm rasa nak share pulak pasal ni. Fashion ala-ala ghotic ni dah menular dekat malaysia. Mata dihitamkan, pakaian serba hitam. Tak pun serba putih..tak pun ada juga pink. Tapi yang wajib hitam tu la di mata saya ni.

Tak tau apa nak kata, malaysian ghotic?







Orang malaysia tak payahlah buat benda macamni. Terutama yang beragama islam ni. Jauh terpesong dari syariat islam. Lagipun sesuai ker? buka minda tanya akal kita kuikuikuik~

Japanese ghotic




9 comments:

  1. hitam...!! biasanya bila cakap pasal hitam mesti benda2 yang menakutkan. Orang minyak tu hitam, kalau org mati, jangan tgk kucing hitam... nikan pula manusia yang hidup tapi pakai serba hitam...
    emmm tapi ada jugak kata, hitam tu menawan.. ahaksss.

    ReplyDelete
  2. hitam tu cantik kalau kena tempatnya santai :)..sy pun suka hitam jugak ;)

    ReplyDelete
  3. hahhaha pakaian japan tu yang smart kan? comel jer..kuikuikui

    ReplyDelete
  4. BW & folo...

    mehla jenguk belog ai..

    salam kenal!(^_^)

    ReplyDelete
  5. waaa..
    ini bukan bdak gothic..
    ini budak2 x skolah nie.

    ReplyDelete
  6. noremy: Sy dah follo dah ;)
    shark: mcm bukan budak skolah lagi ni hehe dah besar panjang dah pon

    ReplyDelete
  7. hahah.. nak tegelak tengok gothic malaysia tu.. x cool langsung! ghentikanle kome2 semue..

    ReplyDelete
  8. Popolita: hehe tu la, tapi yang dari jepun tu mcm comel jer. mcm anime..huhu kalau yang dekat malaysia ni dorang diy. tgk jer la payung tu dah mcmna. tapi mmg tak sesuai la kan..sb kita ni islam. takkan nak terikut ikut budaya org lain :)

    ReplyDelete

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...