Followers

Wednesday, March 30, 2011

Amboi~ Rasa Bangga sekejap :P Kekekke~

Dari semalam internet dok disconnect~
Baru jer melayan dah buat hal..setiap kali DC mesti restart..fuhh~ penat juga!
Kalau modem pandai reconnect ok la juga..ni tak, tekan suis bukan main payah..naik meja OF. Tunggu selama beberapa saat baru On balik. huhu sabar lah wahai hati~
Itu cerita semalam..encik suami pun dok bengang :P..kuikuikui

Segalanya berakhir pagi tadi..(hahha) ;)
Ayah cakap, nanti rajin-rajin la on of modem tu ar..sebab memang line internet tak ok ni. Nak kena manually On Off..huhu
Sebaik ayah bergerak ke office, saya pun dengan rajinnya OFF pastu On balik. Ni kerana nak baca berita la..huhu
Pastu lama-lama pening..sebab terlalu kerap restart modem. Naya jer..
Saya ni dok pikir2, kenapa la line internet ni teruk sangat? tak la macam sebelum ni..boleh jer bertahan selama 20minit then baru DC..(thinking2)

Habis pikir2, saya cabut connection yang dar pc ke modem. Mana tau hang pasal tu kan..pastu ok la pula..bolehlah bertahan selama 2-3 jam..hehe!
Aik, berjaya pulak, dengan rasa bangganya saya bagitau encik somi :P..hehhe
kebetulan jer kot :P..tu pun nak rasa bangga, siap puji diri sendirik lagik :D..ceewaah~

2 comments:

  1. Tahniah sebab dah jd pakar IT hehe

    ReplyDelete
  2. @Bunda Awwa
    hahahah mengada jak wawa ni :P..kebetulan jak tu..ni masih lagi dc2 ni..huhuhu

    ReplyDelete

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...