Followers

Tuesday, February 15, 2011

My Princess


Semalam ada tengok drama My princess. Dah semua tidur baru tengok drama tu..yela kan, susah nak tengok kalau anak-anak masih bangun. Sebenarnya 3 hari lepas lagi tengok, memang best..sesiapa yang tak tengok memang rugi :D.
Tapi tak per, sinopsinya begini..

Lee seol ni pelajar kolej. Dia buat part time keja sebagai puteri..Tapi Lee Seol tak tahu yang dia ni sebenarnya puteri reality.

Macamtu la serba sedikit sinopsis cerita ni..saya pun tak tau nak cerita panjang sebab belum habis tengok lagi :) . Sekarang ni baru episode 5. Tengok di youtube jer..quality video pun ok. Jadi sesiapa yang berminat nak tgk, cuba usha dekat :-

www.youtube.com

www.mysoju

www.natnatvip-online.com

Sebenarnya banyak lagi web yang boleh tengok free. Kalau nak rajin-rajin lah google ekk :)..

5 comments:

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...