Followers

Thursday, February 24, 2011

Mem"bz"kan Diri

Good Aternoon! Harini lambat update pulak. Yela..macam-macam yang diuruskan pagi-pagi kan..jam 6 pagi tadi sempat pulak pegi pekan tuaran beli barang dapur. Lepas selesai jer beli barang dapur, makanan utk sarapan..ayah hantar kami balik rumah. Ayah pula nak cepat harini sebab dia pegi kursus. Dekat jer sebenarnya..dekat mini putra jaya tu jer..yang dekat UMS tuu~

Lepas jer anak-anak sarapan, terus mandi. Sejuk la pulak..Tapi tetap mandi. heheh
sementara anak-anak tengok Oggy, saya amik kesempatan baca berita online, kemas rumah dan macam-macam lagi la. :) selesai jer terus kasi tido anak..hehe. Selesai satu tugas :P
Abang pula masih tgk Oggy. Masa ibunya ni pegi tandas tadi, masuk2 jer ruang tamu adik Iqa dah bangun dari tido..aik? dah bangun? apa tak bangun kalau abangnya sorong-sorong kereta mainan dekat tangan adiknya :((..nangesss!
Sabow jer la..mulut pun dah letih nak marah..disuruh abangnya bawa adik main jer la..


Oh ya..semalam chat dengan kawan. Saya panggil dia Cik Ima :D..!-4 April ni dia kira nak datang Sabah buat kali yang ke3. heheh..happy tak terkata..tapi belum kompom lagi dapat datang ker tak. Ima cakap, harga tiket pergi balik, cuma RM75 jer. Murah giler! heheh
Jom pegi mana kita Ima :P? hahahahh Lobster lagik? jom2..huhu tapi plan belum ada lagi..nak pegi mana dan nak kemana :D ...
Hermm.. tunggu jer la..kalau datang best sangat~~ kan3?!
Takperla..cukop2lah setakat ni..bz sket ni..ni pun curi masa utk update :)..

2 comments:

  1. Perghhh, jadual yang cukup padat dan detail, tapi masih ada ruang jugak untuk menyampaikannya dalam blog....
    Semuga sentiasa ceria dan tenang dengan apa yang awk lakukan dan keep in touch.

    Salam santai

    ReplyDelete
  2. Yesss~ memang bz, cuma ada jugaklah ruang untuk diri sendiri :D..heheh sambil2 anak buat benda lain, ibunya lak amik kesempatan :D..hehhe

    ReplyDelete

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...