Followers

Wednesday, August 4, 2010

(Dalam Kenangan) Jalan-Jalan Lagi













































Dari Kudat-Kota Belud, sempat lagi kami balik kampung..hehhe tapi kejap jer la..
Dari kampung ke pekan KB balik, solat asar jap then terus ke kundasang ranau..huhu penat giler tap mmg sangat seronok :D..anak2 apa lagi, lagi la dorang seronok. Dekat kundasang kami cari tempat penginapan..nasib baik! kalo tak, huhuh ntah apa lah nasib lepas tu. Pastu baru kami pegi makan :D..heheh dah lapar sgt mmg sedap jer makan..heheh lepas makan, balik tempat penginapan, mandi then tido terus heheh..yela, satu hari jalan jer..ayahnye la yg penat sgt2, sebab dia yang pandu kereta :D..heheh

Esok paginya, 19 march. Lepas jer solat subuh, kami terus cek out..jam 7 pagi gitu kami sampai pekan Ranau. Isi perut..makan mee goreng jer..xder pula sy tangkap gambar..kami sampai dekat Poring Hot Spring jam 9 Am. heheh ni lah hasilnya..jap agi gambar menyusul..

No comments:

Post a Comment

Jom Layan Lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...